OPOSICIONS AL COS DE MESTRE. ESPECIALITATS EN ED. INFANTIL I ED. PRIMÀRIA

INICI | HORARIS

El curs es desenvoluparà al llarg de 7  mesos. L’inici del curs serà al mes d’octubre del 2020  i la finalització serà a mitjans del mes d’abril del 2021  un cop es desenvolupin les proves .

Els dies de classe presencials seran per l’Especialitat d’Educació Primària els dimarts de 18:30 a 21:30 i per l’especialitat d’Educació Infantil i els dijous de 18:30 a 21:30 .

MATERIALS

A l’inici del curs els alumnes disposaran del material  teòric on hi ha el desenvolupament dels temes .

ESTRUCTURA

Es combinaran les sessions pràctiques i teòriques . En les sessions teòriques es portarà a terme el desenvolupament del temari a través de classes presencials . Les sessions pràctiques compren dues parts :

Elaboració la programació individual. Per a l’elaboració de la programació individual, cada alumne tindrà una professora tutora que farà el seguiment de la seva programació. Aquest seguiment el pautaran les mateixes professores amb els seus alumnes. El seguiment de les programacions es farà de manera online o per skype i algunes presencials.

Treball del supòsits Pràctics aquests es treballaran presencialment els dies que s’imparteixin.

ESPECIALITATS

En principi hi ha previst preparar per les especialitats d’Educació Infantil,Educació Primària però no es descarta treballar-ne qualsevol altra, si hi ha prou demanda. Una especialitat s’impartirà sempre i quan hi hagi un mínim de  12 alumnes inscrits. El nombre màxim d’alumnes per grup també està limitat: en cap cas no superarà les 30 persones.

Sempre intentem ajudar els nostres alumnes a adquirir el millor nivell de coneixements. Això també és possible gràcies a l’esforç i ajuda dels patrocinadors, un dels quals us volem presentar perquè ens han ajudat molt en el desenvolupament dels nostres cursos. Gaudireu d’un viatge inoblidable amb SlotoGate, la plataforma de jocs principal! Des dels jocs de taula clàssics fins a l’emocionant jogos casino online gratis gratuït: trobareu alguna cosa perfecte per al vostre nivell d’experiència. si és nou per a tu, aquesta és la teva oportunitat de convertir aquests somnis en realitat i aprofitar les possibilitats il·limitades que t’esperen. Uneix-te ara i desbloqueja recompenses increïbles!

CONTACTA AMB NOSALTRES

Av. Puigmal, 62, Baixos, 08560 Manlleu, Barcelona.

Email: tangram@tangramacademia.com

938 51 08 82

HORARIS

De dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16.15 a 20.30h. Dissabte i diumenge tancat.

Copyright 2021 Tangram acadèmia | All Rights Reserved Política de cookies | Avís legal i política de privacitat